Wat anders dan Utrecht? Ga op vakantie naar Amerika!

Wil je eens een andere omgeving zien dan Utrecht? Met een vakantie naar Amerika kom je in een totaal andere wereld terecht. Groot, groter, grootst. Daar draait het in Amerika om! Verspreid over het hele land vind je tal van indrukwekkende bezienswaardigheden die je wilt zien tijdens een vakantie of rondreis. Echter is Amerika enorm groot, waar ga je dan in hemelsnaam naartoe? De mooiste regio’s van Amerika vind je hieronder! 

Vakantie West Amerika 

West Amerika is de meest populaire regio van Amerika. In het westen vind je een fantastisch mix tussen natuur en steden. Je begeeft je er in prachtige natuurparken zoals Yosemite National Park en Yellowstone National Park, maar ook in steden zoals Las Vegas, Los Angeles en San Francisco. Langs de westkust kun je een prachtige route rijden met de Highway One waarbij je continue zicht hebt op de oceaan. Tel daar de Grand Canyon bij op en je rondreis zit al gauw vol met hoogtepunten. Zoek je een goede route voor je reis naar West Amerika? Check dan deze roadtrip route West Amerika van 3 en 4 weken

Vakantie Florida 

Florida is de beste keuze als je wilt rondreizen én ook af en toe wilt relaxen aan het strand. Een enorm groot gedeelte van Florida grenst aan zee waardoor je kunt rekenen op mooie kustlijnen en stranden zoals bij Clearwater Beach en Miami Beach. Ook als je met kinderen naar Amerika op vakantie wilt is Florida de beste keuze. Dat komt de grote hoeveelheid attractieparken, van Disneyland tot Universal Studios! Bovendien kun je er te gekke steden bezoeken zoals Miami, de natuur opzoeken bij Everglades National Park met haar alligators en strandhoppen bij de Florida Keys. Check hier de beste roadtrip route in Florida voor 2 en 3 weken

Vakantie Oost Amerika 

Oost Amerika is razend populair om haar steden. Met Boston, de hoofdstad Washington D.C. en natuurlijk New York is het genieten geblazen. Bekijk in Washington D.C. het Witte Huis en het Capitool en New York zeker het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en Central Park. Ook op het gebied van natuur is Oost Amerika een aanrader. Zo kun je er de Niagara Falls zien. Bij de natuurwonder stroomt het water met brute kracht massaal naar beneden. Met een boottocht naar de watervallen zie je het allemaal van dichtbij gebeuren! 

Andere interessante regio’s 

Naast deze 3 regio’s in Amerika zijn er natuurlijk nog veel meer. Zeer verrassend is Oregon aan de westkust. Sinds dat hier Wie is de Mol? is opgenomen kan de regio rekenen op meer bezoekers. Zo vind je er prachtige watervallen en het diepste meer van Amerika. De zuidelijke staten van Amerika, beter bekend als de Deep South, is ook een bezoek waard. Je vind hier echte muzieksteden met New Orleans, Memphis en Nashville. Iedere stad heeft een eigen muziekscene waar veel livemuziek wordt gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *