Top 5 flexwerkplekken in Utrecht

Ben jij op zoek naar een toffe flexwerkplek in Utrecht omdat je het thuis wel gezien hebt of omdat je het leuk vindt om samen met gelijkgestemden of in een koffiebar op een externe locatie te werken? Bekijk dan hieronder de top 5 flexwerkplekken in Utrecht.

1. Stadstuin

In de Stadstuin kun je heerlijk werken. Je kunt er namelijk een bureau huren voor honderd euro per maand of als je liever wat rustiger zit, een kleine kantoorruimte huren voor rond de 250 euro. Tegelijkertijd kun je bij de Stadstuin tussendoor ook genieten van een heerlijke lunch of een gezond sapje. 

2. Seats2Meet CS

De naam zegt het al. Een flexwerkplek op het Centraal Station van Utrecht. Door online een profiel in te vullen en een werkplek te reserveren, kun je ook zien wat voor mensen daar op dat moment ook een plek hebben gereserveerd en dat is dan ook de enige voorwaarde. Dat je open staat voor eventuele ontmoetingen en het delen van je profiel. Zo kun je wellicht brainstormen met andere flexwerkers of elkaar verder helpen met moeilijke vraagstukken. Ook kun je hier eenvoudig mee lunch voor 5 euro. Je leest het al; een flexplek in Utrecht huren is een erg goed idee!

3. In de ruimte

Vind je het leuk om op een toffe locatie aan de grachten te werken? In de ruimte kun je een flexwerkplek huren in een werfkelder. Deze locatie bevindt zich aan de Oudegracht. Je kunt een strippenkaart kopen of een donatie doen in de giftenpot. Ook dit is een erg leuke locatie om je horizon te verbreden en lekker op een andere locatie je werk te verrichten,

4. DAAR

Bij DAAR, gelegen op een industrieterrein, kun je een flex werkplek huren voor een maand, kwartaal of via een strippenkaartensysteem. Doordat deze plek centraal gelegen is op een industrieterrein, vind je er in de directe omgeving verschillende leuke barretjes en lunchtentjes waar je tussendoor kunt genieten van een lekkere hap.  

5. UCo

Hoe leuk is dit? Een werkplek in een oude treinloods. In de Utrecht Community is plaats voor meer dan honderd ondernemers, zoals ZZP’ers of beginnende bedrijven. Deze UCo is net geopend en er zijn nog mogelijkheden beschikbaar om een werkplek af te huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *