Leuke uitjes om cadeau te geven

Je wilt een vriend of vriendin in het zonnetje zetten en zoekt een creatief cadeau. Wat is het leukste uitje om cadeau te geven? Hieronder geven wij tips voor leuke uitjes om cadeau te geven aan een familielid of vriend(in).

1. Dagtrip naar een (Europese) stad

Een dagtrip naar een stad in Nederland of Europa is altijd een goed idee om cadeau te geven. hoe leuk is het om een nieuwe stad te ontdekken binnen een dag en als je interesse gewekt is in die stad om deze later nogmaals wat langer te bezoeken?

2. High tea

Een high tea kado geven is altijd leuk! Welke vrouw vindt het nu niet leuk om te genieten van thee en lekkere hapjes? Meestal wordt er tijdens het eten en drinken flink gekletst en genoten van de heerlijke ambiance of toffe locatie die sommige high tea aanbieders bezitten. Reserveer bijvoorbeeld bij een van de leuke high tea aanbieders in Utrecht of Maastricht. Zo kun je een dagje shoppen combineren met een heerlijke high tea. Wil je graag genieten van een High tea in een andere provincie of stad, dan kun je eenvoudig de locaties online bekijken.

3. Dagje Wellness

Een wellnessdagje cadeau geven is een heerlijke opsteker voor een vriend of vriendin die wel een relaxdagje kunnen gebruiken. Geef hier nog een massage of opgieting bij cadeau en hij of zij zal als herboren terugkeren.

Is er iemand 18 geworden? Dan kun je een rijlessen pakket Utrecht cadeau geven.

4. RIB boat varen

Wil jij een vriend of vriendin verrassen met een stoer cadeau? geef dan een sessie met een RIB boat varen cadeau. je draagt een zwemvest en beschermende kleding en intussen vlieg je met een gigantische vaart over het water van de Maas. Hoe stoer is dat! Over dit cadeau zal zeker nog lang nagepraat worden.

5. Concertkaarten

Jouw vriend of vriendin is helemaal weg van een bepaalde band of zanger. Wat is er dan mooier om diegene kaarten te geven voor zijn of haar favoriete concert? Ga er samen naartoe en geniet van de heerlijke ambiance en muziek. Wedden dat dit cadeau in de smaak zal vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *