De leukste campings voor baas en hond!

Als jij graag op vakantie gaat met jouw hond, is het handig om gericht te zoeken naar hondvriendelijke accommodaties. Aangezien er steeds meer mensen in Nederland een hond hebben, zijn er ook veel campings waar jullie samen kunnen verblijven. Het leuke van een camping met hond is dat je vaak andere mensen ontmoet die, net als jij, ook dol zijn op honden. Deze campings zijn veelal gelegen in mooie wandelgebieden en hebben meestal een losloopgebied vlak naast de camping.

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

In omgeving Utrecht kan je terecht bij RCN het Grote Bos of Landgoed Ginkelduin. RCN het Grote Bos is gelegen in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en daarom een ideale locatie voor een verblijf met de hond. Je verblijft midden in de natuur en kan heerlijke wandelingen maken samen in het natuurgebied. Jouw hond is op de meeste plekken in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug welkom. Op veel plekken mag de hond aangelijnd mee, tevens zijn er gebieden waar honden los mogen rondlopen. Het Landgoed Ginkelduin is ook gelegen midden in de natuur. Met heide, bossen en zandverstuivingen in de buurt is dit de ideale camping om te bezoeken met een hond. Vanaf jouw bungalow loop je in een korte tijd het natuurgebied in.

De leukste camping met hond in Overijssel

Ben jij woonachtig in de provincie Utrecht, maar ben je bereid om een stukje te rijden voor de leukste camping voor jou en jouw hond, dan is hondencamping Ommerland in Overijssel een echte aanrader. Dit gebied is uitstekend voor lange wandelingen met jouw viervoeter en daarnaast is er op het terrein van de camping een speelveld waar alle honden samen kunnen spelen. Tevens beschikt de camping over een hondencentrum. Op deze plek kan je jouw hond wassen en zijn er workshops te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *