Dit zijn de laatste keuken interieur trends

Ben je van plan om je keuken opnieuw in te richten of ben je op zoek naar manieren om je keuken een beetje op te pimpen? Dan ben je op het juiste adres. Er zijn namelijk veel trends in de interieurwereld die jou wel een beetje inspiratie kunnen geven voor nieuwe inrichting ideeën. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens super hip! Van neutrale kleuren tot aan natuurlijke aanrechten, zoals composiet werkblad: wij geven een overzicht van de huidige trends.

composiet werkblad

Alles natuurlijk, niet alleen in je eten

Een dominante interieur trend die altijd terugkomt is de focus op natuurlijke elementen. Steeds meer en meer zien we meubels gemaakt van materialen zoals hout of metaal en vaak komen ze ook in neutrale kleuren. Denk hierbij aan lichtgrijs, verschillende tinten bruin en wit. Deze ‘natuur’ trend weerkaatst onze wens om meer in aanraking te komen met de natuur om ons heen en om bewuster te worden van het milieu. 

Stoer en robuust

Een andere trend is het industrieel effect. De industriële interieurstijl is jarenlang al populair en deze zien we ook nog steeds meer voorkomen in combinatie met andere interieurstijlen. Voeg een klein meubeltje toe gemaakt van een robuust materiaal, zoals een lamp van metaal. Zo voeg je eenvoudig een stoerdere element aan je interieur toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.