De mooiste vergaderlocaties op Utrecht Centraal 

Indien je binnenkort een belangrijke meeting op de planning hebt staan wil je uiteraard je zakenrelatie in een mooie ruimte ontvangen. Wellicht is het dan ook verstandig om de vergadering te organiseren op een externe locatie. Zo word je even uit je dagelijkse werkomgeving gesleurd en kun je zonder stress de vergadering ingaan. Wanneer je een externe vergaderlocatie huurt word je immers van alle gemakken voorzien. Een van onze favoriete vergaderlocaties vind je op Utrecht Centraal. Vergaderen Utrecht centraal is dan ook de perfecte locatie voor je volgende meeting. We lichten een aantal ruimtes voor je uit.  

De perfecte locatie en het optimale comfort 

Qua locatie is Utrecht Centraal vrijwel perfect. Dit station is namelijk het belangrijkste knooppunt van onze spoorwegen. Dagelijks reizen er dan ook tienduizenden bezoekers via Utrecht Centraal. De kans is dan ook aanwezig dat je zakenrelatie ook via dit station reist. Zo ontvang jij je relatie dus direct nadat hij/zij de trein is uitgestapt. Naast de locatie zijn de vergaderruimtes op Utrecht Centraal ook nog eens uitgerust met het beste comfort. Zo vind je vele ergonomische zitgelegenheden, is er sprake van een natuurlijke lichtinval en kun je gebruik maken van de beste koffiecorners. Ook is het beste high-end apparatuur beschikbaar.  

De Olympic 2 space ruimte 

Heb jij een creatieve sessie op de planning staan samen met je team of business partners? Dan is de Olympic 2 space ruimte uitermate geschikt om je van je meest creatieve kant te laten zien. De ruimte is uitgerust met vele kunstwerken en afbeelding van de grootste olympische helden. Zij die ongelofelijke prestaties hebben geleverd binnen hun sport. Wanneer je de ruimte instapt wordt je dan ook direct geïnspireerd door hun topprestaties. Bovendien is de ruimte uitgerust met de beste technische faciliteiten. Denk aan een flatscreen tv, een whiteboard en eventueel een Imac computer en remote apparatuur. Je kunt je energieniveau opladen tijdens een heerlijk potje tafeltennis.  

De Work-out space aan de Herengracht 

Laten we ook eens even inzoomen op deze schitterende vergaderlocatie utrecht. De Work-out space kent een omvang van vijftig vierkante meter en biedt plaats voor zes tot twintig personen. Het bijzondere aan deze ruimte is zonder twijfel de locatie. Vanuit de ruimte heb je namelijk een prachtig uitzicht op de Herengracht. De Herengracht is een van de mooiste plekjes van de gehele stad. Je kunt gebruik maken van twee luxe vergaderruimtes. Ook deze ruimtes zijn voorzien van al je (technische) benodigdheden. Als extra optie kun je bovendien gebruik maken van een heerlijke lunch of borrel om je nieuwe successen te vieren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *