Dagje Utrecht? 6 plekken voor een snelle maar lekkere hap!

Als je een dagje gaat shoppen in Utrecht, wil je ook even bijkomen van het vele lopen. Dit doe je bijvoorbeeld door een ergens te zitten en iets lekkers te eten. Dit kan bij een snackbar, maar in Utrecht zijn er ook leuke alternatieven. Er zijn in Utrecht erg veel plekken waar je een lekkere en snelle hap haalt. Wij vertellen je welke plekken dat zijn.

1)     Een Opa Harry bij Meneer Smakers

Ken jij een Opa Harry al die je bij Meneer Smakers haalt? Bij deze burgers hoef je niet bang te zijn dat je een onverzadigd gevoel krijgt. De burgers bij Meneer Smakers zijn gemaakt van zelf gedraaid vlees en verse broodjes. Op een Opa Harry zit vlees van Nieuw-Zeelands lam, rode bieten, taugé, olijven en honing-mosterd saus. Zeker het proberen waard.

2)     Een heerlijke donut

In Utrecht haal je ook heerlijke donuts, bij bijvoorbeeld Belicio Cheatday. Bij deze donut winkel in Utrecht haal je niet alleen verse donuts, maar bijvoorbeeld ook brownies, grote koeken, wafels of poffertjes. Het perfecte eten om te genieten op een ‘cheatday’.

3)     Hotdogs bij Dogma

Een hotdog klinkt als een simpel broodje met een simpel worstje erop. Bij Dogma heb je veel meer dan dat. De hotdogs zijn hier erg uitgebreid en lijken eerder op een hele maaltijd dan op een simpel broodje. Zo heb je een hotdog met verse pesto, buffel mozzarella en zongedroogde tomaten.

4)     Een broodje Croquette

Een alternatief voor een normaal broodje kroket vind je ook in Utrecht, namelijk bij Croquetten Boutique. Hier heb je onder anderen een garnalen-zeekraal kroket, die er echt uitziet als een kunstwerkje. Het ziet er niet alleen heerlijk uit, zo smaakt het ook.

5)     Burrito of Sushito

Zin in iets wat minder vet en ongezond is, maar wel een snelle en lekkere hap? Kies dan voor een burrito of sushito (een burrito maar dan van sushi). Deze haal je bij Ritos. Deze burrito’s en sushito’s zijn lekker, vullend en ook gezonder dan de vorige genoemde opties.

6)     Een salade bij SLA

Wil je nog meer op de gezonde tour? Kies dan voor een salade bij SLA. Het voordeel van deze salades is dat ze ook nog gevuld zijn met vullende ingrediënten, zoals met zoete aardappel en avocado. Je kiest voor een kant-en-klare salade, of je stelt hem zelf samen.

Er zijn dus een aantal plekken in Utrecht waar je een heerlijk hapje eet en waar het snel op tafel staat. Kies een fijne plek uit en smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *